Zucchini- og ricotta-ruller

Rotolini freschi di ricotta e zucchine


01.Info

Denne antipasto er frisk og smagfuld. Den er perfekt til en travl sommeraften, eller som tilbehør til en let middag om vinteren.

   

4 personer
antipasti

02.Ingredienser

4 store zucchinier (squash)
400 g Galbani Ricotta
4 spsk. ekstra jomfru olivenolie
1 tsk. salt
1 tsk. peber
2 spsk. balsamico
Skal fra 1 usprøjtet citron
Tandstikkere

03.Tilberedning

Vask zucchinierne, skær enderne af, og skær dem i lange skiver med en kartoffelskræller, en skarp kniv eller et mandolinjern.

Grill zucchinierne i lidt olie på en grillpande lidt ad gangen, så de får flotte grillstriber på begge sider. Lad dem køle lidt af.

Kom ricottaen i en skål, riv citronen fint ned i skålen, og smag til med resten af olien, peber og salt. Læg zucchinierne på en tallerken, placer lidt ricotta på den ene ende, og rul dem. Luk rullerne med en tandstikker. Servér zucchinierne på en tallerken og dryp dem med olie og balsamico.

Tip: Zucchinierne kan også serveres med små San Marzano-tomater. Eller prøv at blende lidt friske krydderurter og ristede pinjekerner i cremen for en mere krydret smag.