01.Info
Pizzaiola-saucen er en klassiker i det italienske køkken. Saucen indeholder nogle af de typiske ingredienser på en pizza, og derfor kalder man den ”pizzaiola”. Kombinationen af pizzaiola-sauce og fisk er himmelsk.
02.Ingredienser
3-4 spsk ekstra jomfruolivenolie
2 fed hvidløg
200 g friske cherrytomater
2 tsk. kapers
12 sorte oliven
Salt og peber
2 stilke frisk oregano
4 torskefileter
250 g Galbani Mozzarella
03.Tilberedning
Kom olivenolien på en stor pande, og skær hvidløget i skiver. Svits hvidløget, til det bliver gyldent (det må ikke branke). Tilsæt tomater, kapers, oliven, salt, peber og halvdelen af oreganoen, og lad det småkoge i 10-12 min. Kom derefter torsken på panden, og lad det hele simre i 8-10 min.
Skær mozzarellaen i skiver, og læg den på fisken. Lad det derefter stå i 5 min. med låg på, indtil mozzarellaen er smeltet. Drys resten af oreganoen på.
Tip:
I stedet for torsk kan du bruge koteletter. Koteletterne brunes, inden de bliver lagt i saucen, og skal simre længere end fisken. Vegetarer kan bruge sojakoteletter.