01.Info
Disse små mozzarellakugler har det med at forsvinde som dug for solen, så det gælder om at være rigtig hurtig, hvis man skal nå at smage en af dem.
02.Ingredienser
150 g Galbani Mozzarella Minikugler
1 æg
Salt
50 g mel
50 g rasp
5 dl rapsolie til stegning
03.Tilberedning
Dræn vandet fra mozzarellakuglerne, og tør dem godt med lidt køkkenrulle. Pisk ægget, og kom lidt salt i. Rul kuglerne i melet, og sørg for, at de er dækket med mel hele vejen rundt. Kom nogle stykker ad gangen ned i ægget, og sørg for, at kuglerne bliver godt våde. Tril derefter ostene i raspen. Det er igen vigtigt, at de er dækket af rasp hele vejen rundt, ellers kan osten løbe ud under stegning.
Varm olivenolien i en lille gryde, og steg nogle stykker ad gangen – dog ikke for mange. Kuglerne skal kun stege 1½ min., og så er de klar. Læg ostekuglerne på et stykke køkkenrulle til afdrypning. Servér kuglerne straks, så osten stadig er smeltet, med groft brød og en sprød salat til.