01.Info
En elegant forret, der er klar på få minutter.
4
personer
antipasti
02.Ingredienser
2 stk. hjertesalat
2 gulerødder
50 g Galbani Gorgonzola Intenso
3 spsk. olivenolie
2 spsk. lys frugteddike (æble, cider, pære)
1 tsk. cognac
1 tsk. sennep
Salt og peber
03.Tilberedning
Skyl og tør salaten. Tag 8 pæne blade fra og skær resten i fine strimler. Lav fine strimler af gulerødderne ved at skrælle dem på langs med en kartoffelskræller og bland dem i salaten.
Bland en dressing af eddike, salt, peber, sennep, cognac og gorgonzola i små tern og tilsæt til sidst olivenolie. Bland dressingen sammen med salat og gulerod, og arrangér det smukt på de 8 salatblade.
Tip: Prøv at tilsætte små tern af frisk æble eller pære. Det giver salaten lidt ekstra friskhed og sprødhed.