01.Info
En lille appetitvækker, der forener det italienske køkken med det mellemøstlige og gør dine gæster klar til næste etape.
02.Ingredienser
200 g couscous
10 røde cherrytomater
1 bundt persille
½ fed hvidløg
½ zucchini
Ekstra jomfruolivenolie
Salt og sort peber
125 g Galbani mozzarella
100 g sorte kalamata oliven
½ bakke rucola
2 spsk. solsikkefrø
4 aflange skriver ristet brød
03.Tilberedning
Tilbered couscousen efter anvisningen på pakken, og lad den køle af. Skær cherrytomaterne i halve. Hak persille og hvidløg groft, og sæt til side. Skær zucchini i halve runde skiver, og steg dem sprøde på panden i olivenolie. Drys med salt og peber det sidste minut. Steg hvidløg sammen med zucchinierne, og sluk derefter for varmen.
Skær mozzarellaosten i skiver. Bland couscousen med de stegte zucchini, tomater, mozzarellaskiver, oliven og skyllet rucola. Tilsæt 2 spsk. olivenolie, solsikkefrø, hakket persille, og smag til med salt og peber.
Servér salaten i små skåle med en aflang skive ristet brød til.