01.Info
Siger man forår, siger man asparges. Lav denne indbydende salat med forårets sprøde asparges, italienske solmodne tomater og en god frisk mozzarella.
4
personer
primi
02.Ingredienser
2 bundter asparges
250 g blandet salat efter egen smag
1 bakke San Marzano-tomater
150 g Galbani Mozzarella Minikugler
Ekstra jomfruolivenolie
Balsamicoeddike
Salt og Peber
Durumbrød
03.Tilberedning
Vask aspargesene, og skær enden af dem. Blanchér dem derefter i letsaltet vand i ca. 1 min. Skyl salaten, og anret den på et fad. Skyl derefter tomaterne, og halvér dem.
Dræn mozzarellakuglerne, og anret dem på salaten sammen med asparges og tomater. Hæld lidt jomfruolivenolie og balsamicoeddike hen over retten. Krydr med salt og peber, og servér et lunt durumbrød til.