Ruller med laks og mascarpone

Rotolone al mascarpone e salmone


01.Info

Denne ret plejer at imponere de fleste. Den kan serveres som forret, til en brunch eller som del af en buffet. Hovedingredienserne er laks og mascarpone. Navnet mascarpone stammer fra regionen Lombardiet og kommer fra ordet ’’mascherpa’’, som betyder fløde.

   

4 personer
antipasti

02.Ingredienser

5 æg
30 g revet Galbani parmesan
1 bundt persille
Salt og peber
75 g fersk laks i skiver
10 sorte oliven
1 bundt purløg
200 g Galbani Mascarpone
1 økologisk citron

03.Tilberedning

Pisk æggene sammen, og tilsæt parmesan, hakket persille, salt og peber. Hæld æggemassen i en bradepande med bagepapir, og bag den i ovnen i 10 min. ved 200 grader. Lad den derefter afkøle.

I mellemtiden hakkes laksen groft. De sorte oliven halveres, og purløg klippes fint. Bland alle tre ingredienser med mascarponen, og fordel cremen på hele den afkølede omeletbund. Rul omeletten sammen til en roulade og skær den i skiver a ca. 1 cm. Sæt dem i køleskebet og riv evt. lidt citronskal over rouladerne, inden du serverer dem.

Tip! Denne ret kan serveres med en kold kartoffelsalat krydret med persille, olivenolie og hvid balsamico.