01.Info
Rødbedesalat er en klassiker. Ved at tilsætte kapers og ricotta får retten et italiensk “touch” samt god smag og farve.
4
personer
antipasti
02.Ingredienser
4-5 rødbeder, små/mellemstore
1 rødløg
1-2 spsk. kapers
Olivenolie
Salt
Peber
1 spsk. citronsaft
250 g Galbani ricotta
03.Tilberedning
Det er en god idé at tilberede rødbederne med rødløg og kapers dagen før.
Dampkog rødbederne eller tilbered dem i ovnen. Skræl rødbederne, og skær dem i små tern. Hak rødløget, og bland med rødbederne. Tilsæt hakket kapers, olivenolie, salt, peber og citronsaft. Lad det stå i køleskabet natten over.
Tag rødbedeblandingen ud af køleskabet, og bland med ricottaosten.
Tip:
Kan serveres som forret eller som tilbehør til kød eller fisk.
Pynt med persille og kapers.