01.Info
Dette er en nem ret, som du hurtigt kan lave fx efter en aften i teatret eller biografen eller som snack til gæster.
02.Ingredienser
400 g friske rejer
150 g champignoner
4 spsk. olivenolie
2 spsk. hakket persille
Saft fra ½ citron
2 spsk. sesamfrø
2 spsk. Galbani Mascarpone
8 skiver brød
Salt og friskkværnet peber
03.Tilberedning
Vask og rens champignonerne, hak dem groft og svits dem i olie på panden. Tilsæt rejer og sesamfrø, og lad det stege videre i 2-3 minutter. Tag panden af varmen, og tilsæt mascarpone, vend det hele godt rundt, og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Rist brødet på en brødrister eller i ovnen imens, og anret derefter rejerne oven på det lune brød, drys med hakket persille og servér, mens det er varmt, og brødet er sprødt.
Tip: Kan også laves med jomfruhummerhaler eller krabbekød i stedet for rejer.