01.Info
Denne kage er så skøn som både dessert eller om eftermiddagen med espresso.
1
stk
dolci
02.Ingredienser
4 æg, delt i hvider og blommer
1 knsp salt
150 g lys muscovadosukker
5 spsk fuldkornsspeltmel
500 g Galbani ricotta
150 g mørk chokolade, grofthakket
1 økologisk appelsin, revet skal af
2 tsk vanillepulver
Friske bær, til pynt
03.Tilberedning
Pisk æggehviderne i en skål med en smule salt, så de bliver faste. Pisk æggeblommerne med sukker til en lys og cremet æggesnaps i en anden skål. Pisk derefter mel, ricotta, chokolade, appelsinskal og vanillepulver langsomt i. Vend til sidst forsigtigt æggehviderne i massen. For en kageform med bagepapir, og hæld blandingen i. Bag kagen i ovnen ved 170 grader i cirka 50 min. Lad kagen køle let af, og server den med friske bær.