Penne med zucchini, parmesan og basilikum

Pasta penne con zucchine, parmigiano e basilico


01.Info

En let ret, der laves på ingen tid men smager som om man har været i køkkenet i mange timer.

   

4 personer
primi

02.Ingredienser

300 g penne pasta
2 store zucchinier (squash)
1 stort bundt basilikum
1 fed hvidløg
80 g Galbani Parmesan
Salt og peber
4 spsk. olivenolie

03.Tilberedning

Lav en krydderolie: Knus basilikum og hvidløg i en skål eller i en morter, hvis du har sådan en. Tilsæt olien, salt, peber og revet parmesan.

Skær zucchinierne i tern på ca. 1×1 cm, og blanchér i letsaltet vand i 2-3 minutter, så de lige bliver møre. Tag dem op med en hulske, og kog pastaen i det samme vand, hæld vandet fra, og bland pasta og zucchinierne med krydderolien.

Tip: Når man knuser basilikum, bliver smagen meget bedre. Frisk pasta (orecchiette eller gnocchetti) er også et godt alternativ til denne ret.