01.Info
En let ret, der laves på ingen tid men smager som om man har været i køkkenet i mange timer.
02.Ingredienser
300 g penne pasta
2 store zucchinier (squash)
1 stort bundt basilikum
1 fed hvidløg
80 g Galbani Parmesan
Salt og peber
4 spsk. olivenolie
03.Tilberedning
Lav en krydderolie: Knus basilikum og hvidløg i en skål eller i en morter, hvis du har sådan en. Tilsæt olien, salt, peber og revet parmesan.
Skær zucchinierne i tern på ca. 1×1 cm, og blanchér i letsaltet vand i 2-3 minutter, så de lige bliver møre. Tag dem op med en hulske, og kog pastaen i det samme vand, hæld vandet fra, og bland pasta og zucchinierne med krydderolien.
Tip: Når man knuser basilikum, bliver smagen meget bedre. Frisk pasta (orecchiette eller gnocchetti) er også et godt alternativ til denne ret.