Pastaruller med kødsauce

Cannelloni ripieni


01.Info

Er tiden knap, så vælg færdiglavede, friske lasagneplader og lav en ret, som er det italienske middagsbord værdigt.

   

4 personer
primi

02.Ingredienser

1 lille løg
1 gulerod
2 stilke bladselleri
Olivenolie
500 g oksekød
1 dåse flåede tomater
Salt og peber
1 pakke friske lasagneplader
1 spsk. smør til at smøre et fad
2 dl bechamelsauce
250 g Galbani Mozzarella
100 g revet Galbani Parmesan
Basilikum til pynt
Grøn salat efter eget valg som tilbehør

03.Tilberedning

Hak løg, gulerod og bladselleri fint, og svits dem bløde og gyldne i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt oksekødet, og brug kødets stegetid til at blende de flåede tomater.

Hæld tomaterne i gryden, krydr med salt og peber, og lad retten koge under låg. Sørg for, at låget ikke lukker helt af for kødet, da væden skal kunne fordampe, så kødsaucen bliver tyk. Smør et ovnfast fad med smør og 2 spsk. bechamelsauce. Skær de friske lasagneplader i firkanter (ca. 10 x 10 cm), og fyld dem med 2 spsk. kødsauce, drys med hakket mozzarella, og rul pladerne rundt om kødet. Placer rullerne med samlingen nedad i fadet.

Kom resten af den hakkede mozzarella og bechamelsauce oven på rullerne. Drys dernæst revet parmesan henover. Bag retten i ovnen i ca. 30 min. ved 180 grader. Pynt med basilikum, og servér med en sprød grøn salat til.