01.Info
Er samtlige familiemedlemmer ofte spredt til forskellige arrangementer, så kan man samle dem alle til en gang pasta!
02.Ingredienser
300 g pastamuslinger
200 g cherrytomater
150 g pancetta (eller bacon i tern)
1 stort løg
30 g Galbani Parmesan
10 store basilikumblade
Salt og friskkværnet peber
Olie til stegning
03.Tilberedning
Skær løget i helt fine strimler, og svits disse gyldne i olie i 2 minutter på en pande. Tilsæt pancetta i tern, og lad det stege yderligere i 2 minutter. Kom cherrytomaterne på, og lad det simre videre under låg i 5 minutter ved svag varme.
Kog pastaen i letsaltet vand, og hæld vandet fra. Hæld pastaen på panden med saucen, og vend det godt sammen. Lad det hele simre 1-2 minutter, så pastaen tager smagen fra saucen til sig, og krydr med salt og friskkværnet peber. Drys med hakket basilikum og revet parmesan inden servering.
Tip: Retten kan også laves med andre “korte” pasta typer.