01.Info
Her er en smagfuld pastaret, der er så nem at lave, at den er perfekt til uventede gæster.
02.Ingredienser
½ tsk salt
350 g rigatoni pasta (eller farfalle sløjfer eller penne)
100 g Galbani Gorgonzola Cremoso
100 g Galbani Mascarpone
1 dl mælk
50 g hakkede valnødder
Muskatnød
70 g friskrevet Galbani Parmesan
Friskhakket persille eller basilikum
03.Tilberedning
Kog pastaen med lidt salt. Skær gorgonzola i små tern og smelt dem i en gryde med mascarponen og 1 dl mælk ved lav varme. Rør i gryden med en træske, indtil osten er smeltet, og alle ingredienser er godt blandet sammen til en jævn sauce. Rist valnødderne på en tør pande.
Hæld vandet fra pastaen og bland den med ostesauce, hakkede valnødder, 3-5 riv af en muskatnød.
Drys med friskrevet parmesan og friskhakket persille eller basilikum.