01.Info
Hemmeligheden bag det italienske køkken er gode råvarer. Man behøver ikke at lave det hele selv. Man skal bare vælge sine råvarer og sin pasta med omhu.
02.Ingredienser
2 løg
2 peberfrugter (rød og gul)
1 stor aubergine
1 stor courgette
4 store tomater eller 10-15 cherry tomater
1 tsk. smør til ovnfast fad
Salt og peber
4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. salt til kogevand
300 g pasta (f.eks. pennette, pastaskruer eller farfalle)
150 g Galbani Ricotta
Frisk rucola til pynt
03.Tilberedning
Tænd ovnen på 190 grader. Skær alle grønsager i tern a cirka 1½-2 cm. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Krydr med salt, peber og olivenolie, og bag dem i cirka 20 min. Husk at vende grønsagerne med en ske en gang imellem.
Kog pastaen ”al dente” i saltet vand. Si vandet fra pastaen. Bland ricotta med grønsagerne, og derefter med pastaen.
Vend det hele sammen, indtil det er godt blandet. Lad det få nogle få minutter i ovnen igen, tag fadet ud, pynt med frisk rucola og servér straks.