01.Info
Omeletten er én af de hurtige retter fra det italienske køkken. Her er en vegetarisk udgave, som smager fantastisk sammen med en sprød salat.
02.Ingredienser
4 æg
300 g frossen hakket spinat (optøet)
125 g Galbani Mozzarella
50 g Galbani Parmesan
½ dl mælk
½ bundt purløg
En knivspids muskatnød
2 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber
03.Tilberedning
Tænd ovnen på 200°. Pres vandet fra spinaten. Skær mozzarellaen i små tern. Pisk æg og mælk godt sammen, tilsæt spinat og de øvrige ingredienser undtagen purløg. Varm en pande med lidt olie, hæld æggemassen på, og lad den stege i et par minutter. Bag derefter omeletten i ovnen i 10-12 minutter, til den er gylden på toppen. Servér med skåret purløg.
Tip: Omeletten kan også steges færdig på panden, hvis du ikke har en pande, der kan tåle at gå i ovnen.