Oksecarpaccio med parmesan og estragon-dressing

Carpaccio di manzo con parmigiano e salsa all’estragone


01.Info

Let, lækker og lynende hurtig forret.

   

4 personer
antipasti

02.Ingredienser

400 g tyndtskårne (papirtynde) skiver oksefilet (få evt. slagteren til at gøre det for dig)
1 pasteuriseret æggeblomme
2 tsk. dijonsennep
3 tsk. limesaft
3-4 spsk. olivenolie
1 skalotteløg
1 bundt frisk estragon
1 bundt rucolasalat
100 g Galbani Parmesan
Salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
Godt italiensk brød

03.Tilberedning

Fordel oksefiletskiverne smukt på fire tallerkner, og giv dem lidt salt og peber. Rør æggeblommen med dijonsennep, pisk limesaft i, og kom til sidst olivenolie i lidt efter lidt. Hak skalotteløget og estragonen fint, vend det i dressingen, og smag til med salt og peber.

Fordel dressingen over kødet med en ske, og pynt med rucolasalat og tynde flager frisk parmesan, og servér med godt italiensk brød til.