01.Info
Let, lækker og lynende hurtig forret.
02.Ingredienser
400 g tyndtskårne (papirtynde) skiver oksefilet (få evt. slagteren til at gøre det for dig)
1 pasteuriseret æggeblomme
2 tsk. dijonsennep
3 tsk. limesaft
3-4 spsk. olivenolie
1 skalotteløg
1 bundt frisk estragon
1 bundt rucolasalat
100 g Galbani Parmesan
Salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
Godt italiensk brød
03.Tilberedning
Fordel oksefiletskiverne smukt på fire tallerkner, og giv dem lidt salt og peber. Rør æggeblommen med dijonsennep, pisk limesaft i, og kom til sidst olivenolie i lidt efter lidt. Hak skalotteløget og estragonen fint, vend det i dressingen, og smag til med salt og peber.
Fordel dressingen over kødet med en ske, og pynt med rucolasalat og tynde flager frisk parmesan, og servér med godt italiensk brød til.