01.Info
Mozzarella er en klassisk, italiensk friskost. Det er smart altid at have mozzarella i køleskabet!
4
personer
secondi
02.Ingredienser
3 x 125 g Galbani mozzarella
1 kvist persille
1 kvist basilikum
1 kvist mynte
3 æg
150 g Galbani parmesan
150 g rasp
Salt
Peber
6 spsk. olivenolie
½ usprøjtet citron
03.Tilberedning
Tør mozzarellaen med lidt køkkenrulle. Hak persille, basilikum og mynte. Skær mozzarellaen i tern, og kom den i en blender sammen med æg, revet parmesanost, rasp, persille, basilikum og mynte. Smag til med salt og peber.
Form blandingen til små boller med en spiseske. Varm olivenolien med 4 skiver citron i en pande. Steg bollerne i olivenolien.
Tip:
Smager godt sammen med kartoffelmos, rødløg, persille og ærter.