Lakseravioli

Ravioli al salmone


01.Info

Saucen smager fantastisk, og den kan også bruges til spaghetti, tagliatelle eller ravioli med neutral ostefyld (men ikke dem med svampe eller kød).  Og så den er tilmed hurtigt tilberedt.

   

4 personer
primi

02.Ingredienser

2 pakker lakseravioli (f.eks. Alibert fra Irma)
1 tsk. groft salt til vandet
120 g røget laks
20 g smør
4 spsk Galbani Mascarpone (ca. 160 g.)
4 spsk. mælk
Salt og peber
Dild til pynt

03.Tilberedning

Sæt en stor gryde over med vand og salt. Når vandet koger tilsættes raviolierne en efter en. Skru ned på middel varme og kog som anvist på emballagen.
Smelt smørret i en mindre gryde. Tilsæt mascarpone, mælk og smag til med salt og peber.
Hak 1/3 del af laksen fint og skær resten i strimler.
Tag gryden med sauce af varmen, og tilsæt den finthakkede laks og rør godt rundt. Lad det hvile lidt under låg. Når raviolierne er klar, sies vandet fra og saucen hældes over dem sammen med halvdelen af laksestrimlerne. Bland forsigtigt ingredienserne med en ske.
Anret raviolien på 4 tallerkner, og fordel resten af laksestrimlerne ovenpå. Pynt anretningerne med en lille kvist dild på toppen.

Tip:
Retten kan også serveres som en hovedret, hvis man serverer en lækker sprød salat ved siden af.