01.Info
Velsmagende kyllingeret, som alle børn elsker!
4
personer
secondi
02.Ingredienser
500 g hakket kyllingekød
200 g Galbani ricotta
1 æg
Salt
Peber
1 kvist rosmarin
Olivenolie
1 pakke bacon i skiver
03.Tilberedning
Tænd ovnen på 180°.
Bland farsen godt med ricotta, kom ægget i til sidst. Tilsæt hakket rosmarin og lidt salt og peber. Form farsen til et ovalt brød. Læg bagepapir smurt med lidt olivenolie med baconskiverne parallelt i ét lag på bagepladen. Læg farsbrødet oven på baconskiverne, og kom baconskiverne rundt om. Bag farsbrødet i ca. 40 minutter.
Lad det herefter hvile lidt, og skær det forsigtig i skiver langs baconskiverne.
Servér farsbrødet varmt.
Tip:
Farsbrødet kan godt klistre lidt, så kom eventuelt lidt koldt vand på hænderne.
Servér farsbrødet med en grøn salat til.