Kalkun med parmaskinke

Tacchino con prosciutto


01.Info

Denne ret kan gøre gæster glade og trylle en hverdagsaften til en festlig stund.

   

4 personer
secondi

02.Ingredienser

500 g kalkunbryst
1 dl hvedemel
Olivenolie til stegning
60 g parmaskinke (cirka ½ skive til hvert stykke kød)
40 g Galbani Parmesan
1 tsk. salt
Rucolasalat til pynt

03.Tilberedning

Skær kalkunbrysterne igennem på langs, og bank dem tynde. Vend skiverne i hvedemel, og steg dem i olivenolie på en mellemvarm pande i 1-2 min. på begge sider. Hvedemelet, der drysser
af kalkunen under stegning, må gerne blande sig med olivenolien, så der dannes lidt sauce. Når kalkunen er næsten færdig, lægges en skive parmaskinke på hvert stykke kød, som steger i yderligere 1-2 min. Anret forsigtigt kødet på en tallerken med lidt sauce fra panden, og drys parmesanflager og salt på toppen. Pynt retten med lidt frisk rucola.

Tip:
Denne ret smager også godt med kalve- eller skinkeschnitzel. Parmaskinke kan erstattes med kogt skinke med en mildere smag, som børnene måske bedre kan lide.