01.Info
Servér denne ret med et glas fyldig rødvin og gør en hverdagsaften til noget særligt.
02.Ingredienser
4 stk. kalkunbryst à ca. 125 g
100 g Galbani Gorgonzola
200 g svampe (champignoner, østershatte eller vilde svampe)
2 spsk. olivenolie eller smør
1 fed hvidløg
1 knivspids chilipulver
1 dl rødvin
½ dl piskefløde
4 stængler bredbladet persille
Salt og friskkværnet peber
03.Tilberedning
Hak de rensede svampe, hvidløg, chili, salt og peber. Blandingen steges i olie et par minutter og tilsættes rødvin, som koges ind ved høj varme. Tilsæt gorgonzola i små tern sammen med fløden. Steg kalkunskiverne på en anden pande med salt og peber. Anret kødet på fire tallerkner, hæld saucen over og servér med bredbladet persille på toppen.
Tip: Saucen egner sig også fint til andre typer kød.