Hurtige auberginer med mozzarella

Melanzane veloci alla mozzarella


01.Info

Dette er en nem og hurtig forret, der altid imponerer gæster. Ved at grille auberginerne, i stedet for at stege dem, er de sundere og beholder mere af deres fantastiske smag.

   

4 personer
primi

02.Ingredienser

1 stor aubergine
3 tomater
125 g Galbani Mozzarella
1 spsk tørret oregano
30 g friskrevet parmesan
Salt
Olivenolie
1 lille potte frisk basilikum

03.Tilberedning

Vask auberginen og skær den i skiver på cirka 1 cm.

Grill aubergineskiverne på en pande og læg dem på et fad med bagepapir, når de har fået striber. Kom derefter en skive tomat og en skive mozzarella oven på og gentag 1 gang, så du får små høje tårne. Krydr undervejs med salt, oregano, parmesan, et blad frisk basilikum og lidt olivenolie mellem hvert lag. Sæt fadet i ovnen ved cirka 180-200°. Når mozzarellaen er smeltet og har fået lidt farve, er auberginerne klar. Pynt med frisk basilikum før serveringen.