01.Info
Denne salat indeholder både farver og smagfulde ingredienser: Den sunde grønkål, som smager fantastisk. De flotte fennikler og mozzarellaen, der afrunder smagen. Salaten er perfekt som tilbehør eller som frokostret.
02.Ingredienser
1 stor fennikel
5-6 spsk ekstra jomfruolivenolie
Salt og peber
1 økologisk citron
250 g snittet grønkål
1 salatløg (kan udelades)
125 g Galbani mozzarella
3 spsk pinjekerner
03.Tilberedning
Start med at snitte fennikel meget tyndt evt. med et mandolinjern, Lad den marinere i en times tid med 2 spsk olie, salt, peber og saft fra citronen.
Skær stokken af grønkålen. Vask og tør bladene grundigt, men forsigtigt. Snit grønkålen og salatløget fint og bland det sammen. Kom resten af olivenolien og en anelse salt henover.
Skær den afdryppede mozzarella i mindre tern og bland den i grønkålen med den marinerede fennikel. Rist pinjekernerne og hæld dem over salaten sammen med lidt salt og peber.