01.Info
Fyldte peberfrugter er en klassisk opskrift fra Campania. Man plejer at fylde dem med auberginer, men jeg har brugt svampe i stedet for.
02.Ingredienser
500 g svampe
4 store røde pebre
Persillestilke
300 g Galbani ricotta
30 g Galbani parmesan
1 spsk. kapers
1 lille løg
2 stilke persille
Ekstra jomfruolivenolie
Salt
03.Tilberedning
Tænd ovnen på 200°.
Skær svampene i skiver, og hak persillestilkene. Skær løget i tynde skiver, og steg dem i olien sammen med kapers og persillestilkene. Når det hele er blevet let gyldent, tilsæt svampe og salt, og steg, til vandet fra svampene er fordampet. Tag panden af blusset.
Skær det øverste af pebrene af, og fjern de små kerner. Bland ricotta, persille og parmesanost med ingredienserne fra panden. Vend derefter pebrene med blandingen med en ske, hæld lidt olie på peberne, og bag dem i ovnen i ca. 45 min.
Tag peberne ud af ovnen, og servér.
Pynt med grofthakket oregano.