01.Info
Denne pastaret viser gorgonzola fra sin allerbedste side.
02.Ingredienser
2 store zucchini
2 fed hvidløg
Ekstra jomfruolivenolie
Salt
150 g Galbani gorgonzola intenso
50 g Galbani parmesan
400 g fusilli eller pastaskruer
2 kviste basilikum
½ porre
03.Tilberedning
Skær zucchini og porre i små stykker. Skær hvidløg i halve, og steg dem på panden i olien, til de begynder at blive gyldne. Tag hvidløgene op, når de er blevet gyldne. Kom porren på panden i 3 min., og tilsæt derefter zucchini-stykkerne, og lad dem stege, til de er blevet gyldne. Kom salt på dem.
Skær gorgonzolaen i små skiver. Riv parmesanen.
Kog pastaen i saltet vand efter anvisningen på pakken.
Hæld pastaen på panden sammen med gorgonzola, parmesan og basilikum, og rør til gorgonzolaen smelter. Servér retten varm.
Drys med lidt basilikum.