01.Info
Denne dessert er både flot at se på og frisk at spise! Hvad mere kan man bede om?
02.Ingredienser
2 galia- eller netmeloner
200 g brombær
200 g hindbær
1 dl marsala eller portvin
2 spsk. sukker
250 g. Galbani Mascarpone
1 usprøjtet citron
1 bundt mynte
03.Tilberedning
Skær melonerne over. Fjern kernerne, og form melonkødet med en isske til kugler uden at beskadige skallen på melonen. Gem skallerne!
Kom mascarpone i en skål, og rør den med sukker og marsala. Kom lidt creme i bunden af de 4 halve meloner. Vend melonkuglerne og bærrene med fintrevet skal og saft fra citronen og lidt hakket mynte, lad det trække 5 minutter, inden det fyldes i melonskallerne. Pynt med resten af cremen på toppen og slut af med et lille mynteblad. Sæt de fyldte meloner i køleskabet i 5 minutter inden servering.
Tip: Frugtsalaten kan varieres med andre typer bær.