Cannelloni al forno med salvie-pesto og ricotta

Cannelloni al forno con ripieno di pesto alla salvia e ricotta


01.Info

I Italien bliver salvie ofte brugt sammen med smør for at smage frisk pasta til. Salvie kan bruges i stedet for basilikum! Har du en urtehave, kan du dyrke din egen salvie.

   

4 personer
primi

02.Ingredienser

15 mellemstore salvieblade

2-3 spsk. olivenolie

250 g Galbani parmesan

250 g Galbani ricotta

Salt og peber

8 cannelloni

50 g smør

03.Tilberedning

Kom salvieblade og olivenolie i en blender.  Bland, og tilsæt revet parmesan, ca.  200 g, gem de sidste 50 g til at drysse over retten. salt og peber. Hæld pestoen i en skål, og tilsæt ricottaost. Smag til med salt, peber og parmesanost.

Cannelloni koges kort tid i saltet vand, da de stadig skal være “al dente”. Hæld pastaen i et dørslag. Fyld hver cannelloni med ricotta-salvie-pesto-blandingen, og læg dem i en bradepande.

Kom smør og revet parmesanost hen over, og sæt retten i ovnen i 15 min. ved 180°.

Tip:

Alternativt kan der hældes bechamelsauce over cannellonierne, før de kommer i ovnen.