01.Info
I Italien bliver salvie ofte brugt sammen med smør for at smage frisk pasta til. Salvie kan bruges i stedet for basilikum! Har du en urtehave, kan du dyrke din egen salvie.
02.Ingredienser
15 mellemstore salvieblade
2-3 spsk. olivenolie
250 g Galbani parmesan
250 g Galbani ricotta
Salt og peber
8 cannelloni
50 g smør
03.Tilberedning
Kom salvieblade og olivenolie i en blender. Bland, og tilsæt revet parmesan, ca. 200 g, gem de sidste 50 g til at drysse over retten. salt og peber. Hæld pestoen i en skål, og tilsæt ricottaost. Smag til med salt, peber og parmesanost.
Cannelloni koges kort tid i saltet vand, da de stadig skal være “al dente”. Hæld pastaen i et dørslag. Fyld hver cannelloni med ricotta-salvie-pesto-blandingen, og læg dem i en bradepande.
Kom smør og revet parmesanost hen over, og sæt retten i ovnen i 15 min. ved 180°.
Tip:
Alternativt kan der hældes bechamelsauce over cannellonierne, før de kommer i ovnen.