Bresaola med mozzarella

Fagottini di bresaola con mozzarella


01.Info

Det kan være svært at nå at få maden færdig præcis til, når gæsterne kommer. Her er derfor en lille antipasto, som kan serveres med et glas vin og evt. nogle grissinistænger. Denne ret kan nemt laves i forvejen.

   

4 personer
antipasti

02.Ingredienser

150 g Galbani Mozzarella Minikugler
3 spsk. olivenolie
1 tsk. hvid balsamicoeddike
Salt og peber
100 g bresaolaskiver
Tandstikker

03.Tilberedning

Læg mozzarellakuglerne i en skål, og marinér dem med olivenolie, balsamicoeddike samt salt og peber.

Tag én mozzarellakugle ad gangen, og pak den ind i en bresaolaskive, og sæt bresaolaen fast med en tandstik.

Tip:
Du kan evt. vende nogle af kuglerne i pesto, inden du pakker dem ind i bresaolaen, hvis du vil lave lidt forskellige smagsvarianter.