01.Info
En simpel, hurtig og velsmagende ret, der er velegnet til at mætte familien efter en kold dag udendørs.
02.Ingredienser
1 kg kartofler
6 dl letmælk
100-150 g Galbani Gorgonzola Intenso
50 g Galbani Parmesan
Smør til ildfast fad
Salt og peber
Tilbehør:
Kyllingebryst eller oksefilet
03.Tilberedning
Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver. Bland mælken med tern af gorgonzola i en skål.
Kom kartoflerne i et smurt ildfast fad, så de ligger i fine lag.
Hæld gorgonzolablandingen over kartoflerne, så de lige bliver dækket. Krydr med salt, friskkværnet peber og drys med revet parmesan på toppen. Bag kartoflerne i en forvarmet ovn ved 220° i 20-25 minutter til de er møre, og mælk og gorgonzola er blevet opsuget. Servér kartoflerne med et pandestegt kyllingebryst eller en oksefilet til.
Tip: Brug evt. skummetmælk for et lettere resultat.