01.Info
Superhurtig ret med asparges, der lægges i lag med parmaskinke, mozzarella og gorgonzola.
02.Ingredienser
4 bdt. asparges
2 mozzarellaer, skåret i tynde skiver
100 g Galbani gorgonzola cremoso
50 g Galbani parmesan
150 g parmaskinke
Salt og peber
4-5 spsk jomfruolivenolie
03.Tilberedning
Rens aspargesene, stil dem i en lille gryde med hovederne opad, og blancher dem i kogende letsaltet vand i et par min. Tag dem op af vandet, og lad dem køle af nogle minutter.
Beklæd et ildfast fad med bagepapir, og pensl med lidt olivenolie. Fordel et lag asparges, og læg derefter et lag mozzarella. Fordel lidt gorgonzola og lidt parmaskinke. Drys med salt og peber og et par dråber olie, og gentag derefter med at fordele asparges, ost osv., til alle asparges er brugt. Stil fadet i ovnen, og bag den ved 175 grader i ca. 20 min., eller til osten er smeltet og er blevet gylden.