
Ricottatærte med spinat
Kom med ud i køkkenet og lad Silvia og Gabriella vise dig, hvordan du nemt laver en lækker tærte med ricotta og spinat.
Gabriella og Silvia er begge født og opvokset det meste af deres liv i Italien. Men i dag bor de i Danmark, hvor de prøver at dele ud af deres kærlighed til italiensk mad.
Gabriella og Silvia byder på opskrifter, tips, tricks og fiduser til det hele fra den store familiefrokost til den hurtige aftensmad. Se med når de deler ud af deres opskrifter, laver mad og præsenterer alt det bedste fra det italienske køkken.
Kom med ud i køkkenet og lad Silvia og Gabriella vise dig, hvordan du nemt laver en lækker tærte med ricotta og spinat.
En af italienernes store klassikere. Enkle råvarer og masser af smag. Her viser Gabriella og Silvia hvordan du gør. Vi kan afsløre, at der ikke er fløde i deres carbonara.
Her viser Silvia og Gabriella, hvordan du laver den klassiske dessert Tiramisú. I deres version drysser de hakket chokolade mellem lagene og på toppen. Det smager skønt og knaser dejligt.
Vidste du, at tiramisú betyder ’hiv mig op’?
Med friske råvarer i hånden tager det ingen tid for Silvia og Gabriella at lave en farvestrålende aspargessalat med mozzarella og tomater. Kig med!
Italiensk mad består oftest af få men gode råvarer. Sådan er det også med Gabriellas speltsalat. Blend din egen pesto (eller køb en god en i farten), og vælg solmodne tomater, frisk mozzarella fra Galbani og friske spinatblade til at vende med spelten.
På italiensk siger man ”Dolce e salato delizia del palato” – sødt og salt fryder ganen. Og det er netop, hvad Silvia gør, når hun kombinerer det søde fra pæren med det salte fra gorgonzolaen i denne himmelske risotto.
Hvordan kan du se, om din tærte er bagt tilpas? Det viser Gabriella og Silvia dig, når de laver madtærte med cherrytomater, ricotta og frisk mozzarella.