Burrata


Så englene synger

Burrata er en flot og delikat friskost fra Italien. Den stammer oprindeligt fra Puglia.

Bag det ydre, som er et tyndt lag af frisk mozzarella, gemmer sig en blanding af mozzarellastrimler og fløde (kaldes også stracciatella).

Nyd burrata i en salat eller oven på en pizza – eller blot som antipasto med cherrytomater, lidt olivenolie, salt og peber.

Galbani Burrata 150 g

Fakta om osten:
Type: Friskost
Mælk: Komælk
Land: Italien
Område: Puglia

Ingredienser:
Pasteuriseret MÆLK, UHT-FLØDE 41%, surhedsregulerende middel: mælkesyrekultur, salt, løbe.

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1058 kJ / 256 kcal
Fedt: 24 g
Kulhydrater: 2 g
heraf sukkerarter: 2 g
Protein: 8 g
Salt: 0,54 g

Se opskrifter med denne råvare